woensdag 25 januari 2012

Minder leuk nieuws

De grootvader van N. is gisteren na een moedige maar oneerlijke strijd tegen kanker overleden. Hij heeft zelf de beslissing genomen dat het genoeg was, en we hebben allemaal afscheid kunnen nemen.
Het is goed zo, nu heeft hij zijn rust terug.
Maar heftig is het wel, van zo dichtbij meemaken.

3 opmerkingen:

 1. Knuffel, Ellen..., voor jou en N.
  Sterkte.
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel sterkte! ik heb het vorig jaar ook meegemaakt, bij mijn vader! wij hebben allen samen met hem nog een 'gezellige' dag doorgebracht, desondanks gelachen, gekaart, muziek beluisterd, gebabbeld, paps heeft nog voorgelezen uit eigen gedichten.... En 's avonds kwam de dokter en hebben we heel intens afscheid van paps genomen, met de bijhorende traantjes! Enkele minuutjes later was hij er niet meer! Alhoewel je het weet doet het enorm pijn hem daar zo 'vredig' te zien zitten in zijn lievelingszetel. je moet moedig zijn om zelf die beslissing te nemen, maar ook voor hem was het genoeg geweest (hij had Parkinson).
  Ik wens jullie erg veel sterkte bij het verwerken van dit verlies en steun aan elkaar. hartelijke knuffel, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het moedig wanneer die beslissing wordt genomen als het leven niet meer te harden is .In onze cultuur zijn we dit nog niet gewoon en er zullen nog wel jaren overgaan eer dit algemeen aanvaard wordt. Ik wens jullie veel sterkte in de dagen die volgen maar koester de herinnering aan beter dagen en bewonder zijn moed om zijn leven in eigen handen te nemen op een moment dat hij er nog zelf kon over beslisen..Liefs .

  BeantwoordenVerwijderen