zondag 19 februari 2012

Sophie King- de kookclubBeschrijving

Lucy is een single knoeimoeder van drie kinderen en heeft een beetje last van 'het lege nest'-syndroom nu haar oudste gaat studeren. Haar vriend Mike is knap, huiselijk, gemakkelijk en speelt graag chauffeur voor haar tieners. Wat wil ze nog meer?

Intussen heeft Mikes beste vriend Antony zijn vrouw en twee kinderen verlaten voor Patsy, een oogverblind mooi model. Zijn vrouw Maggie is ontroostbaar. Lucy's zus, Jenny, is (nog steeds) single en runt een succesvol evenementenbedrijf. En hun vriendin Chrissie probeert haar leven en haar huwelijk, die volledig geregeerd worden door haar baby, weer op de rails te krijgen.

Wanneer Lucy haar vrienden voor een dinertje uitnodigt, verloopt de avond heel anders dan verwacht. Toch blijven ze elkaar voor elkaar koken en in de loop van het jaar, wordt de chaos in de vriendengroep alleen maar groter….


Dit boek heb ik sinds gisteren uit. En ik vond het iets of wat tegenvallen. Ik had er hoge verwachtingen van, maar heb er toch lang over gedaan om het uit te krijgen.
En normaal verslind ik een boek, als het mij "pakt".

Nee, ik heb er al betere gelezen.

1 opmerking: