vrijdag 29 juni 2012

Tessje update

Maandag moesten we de ademhalingsmonitor terug naar Leuven doen. En alles was in orde. Wel een paar keer alarm gehad, maar dat is dan omdat ze oppervlakkig ademt, maar nog wel genoeg om er geen last van te hebben.

Dinsdag kind en gezin. Ons meisje meet al 61 cm en weegt 3.940 kg. Het blijft een grote, ver boven het gemiddelde, en van gewicht zat ze pal op het gemiddelde. Eerst zat ze er altijd wat onder, maar ze is aan een inhaalbeweging begonnen. Dus we kunnen niet beter wensen.
Ze kreeg ook haar eerste spuitjes. Dat was wel iets minder natuurlijk. Gelukkig na 2 minuutjes ofzo was het verdriet weer over.

Donderdag moesten we dan nog eens op controle naar de kinderarts. En vandaag moesten we al terug naar het ziekenhuis om een echo te laten nemen van haar heupjes. Verschrikkelijk vond ze dat! Ze moest zo huilen dat ze moest overgeven ocharme. Dit vond ze veel veel erger dan de spuitjes.

En woensdag moeten we starten met kiné, omdat haar nekje nog wat sterker moet worden.

Je begrijpt dat ik momenteel echt weet wat doen. :-) Maar alles voor onze meid.

4 opmerkingen:

 1. Wat een liefje, Ellen ! Geniet ervan !
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op die eerste foto lijkt ze inderdaad super lang. En die onderste: zo schattig!! Ons Ellis heeft ook zo'n echo van de heupen moeten laten doen, gelukkig was er niets aan de hand.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk dat die kleine meid het zo goed doet hé! en hopelijk toont de echo dat alles oké is met de heupjes!
  warme groet en een knuffel voor Tess, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen