dinsdag 8 januari 2013

Spirelli met groene paprika

Nodig voor 4 personen:

- 500g spirelli
- 4 groene paprika
- 1 ui
- 70g gedroogde tomaten
- 1/2 groenten bouillonblokje
- 2 dl room
- 2 eetl. olijfolie
- 2,5 dl water
- dragon, peper en zout

Snij de paprika's in stukjes, en de tomaten in fijne reepjes.
Snipper de ui fijn.
 
Bak de ui ongeveer 1 min. in de olijfolie. Voeg de groene paprika, de room, de tomaten, 2,5 dl water, het verkruimelde bouillonblokje en wat dragon toe.
Kruid met peper en zout en breng aan de kook.
Dek af en laat 7 min. sudderen.

Kook intussen de pasta gaar zoals op de verpakking staat.
Als alles klaar is, gewoon alles mengen en smullen maar.


 
N. eet hier ook graag wat gebakken kippenblokjes bij. Gewoon bakken, wat paprikapoeder over strooien, en mengen onder de rest.
 
En lekker, echt, krijg er al weer zin in!!!

1 opmerking:

  1. een snel-klaar hapje, ziet er goed uit Ellen!
    groetjs, Hilde

    BeantwoordenVerwijderen