donderdag 29 januari 2015

Pasta met scampi en zalm


1 woord: HEERLIJK!!!

Voor 4 personen:

2 sjalotten
1 kl geconcentreerde tomatenpuree
2 dl room
500 g scampi
1 el olie
1 gedroogd chilipepertje
1 pakje gerookte zalm
1 glas droge witte wijn

cayennepeper
zout

Pel en snipper de sjalotjes heel fijn. Roer de tomatenpuree los in de room.
Pel de scampi, dep ze goed droog en verwijder het darmkanaal!
Fruit de sjalotsnippers glazig in de hete olie.

Doe er het pepertje en de wijn bij. Laat tot ongeveer de helft inkoken.
Voeg er de scampi aan toe. Laat op een hevig vuur staan, tot de scampi kleur krijgen.
Blus met de tomatenroom. Roer er de zalmsnippers onder.

Laat 1 minuut stevig doorkoken.

Neem het pepertje eruit. Kruid naar smaak bij met cayennepeper en zout.

Serveer met pasta naar keuze.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen