maandag 13 april 2015

Tomaat mozzarella met aubergine en courgette


Voor 4 personen:

2 grote tomaten
halve courgette
halve aubergine
1 bol mozzarella
8 tl pesto
20g pijnboompitten
6 el olijfolie
snufje knoflook, basilicum, peper en zout

Voeg de knoflook bij de olijfolie. Breng de olie op smaak met peper en zout.

Snijd de tomaten en de mozzarella in dunne plakjes.

Snijd de aubergine en courgette in dunne plakjes en bestrijk met de kruidenolie.


Bak de courgette en aubergine aan beide kanten goudbruin.

Rooster de pijnboompitten goudbruin.

Maak nu een torentje, afwisselend tomaat, aubergine, courgette, mozzarella. Telkens een lepeltje pesto op de mozzarella.

Eindig met een plakje tomaat.

Garneer met basilicum, en de pijnboompitten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten