maandag 10 augustus 2015

De perfecte kleur lippenstift vinden.

 1. Bekijk je huidtint: als je een redelijk lichte huid hebt, kies dan voor klaproosrood, fel oranje of lichtroze. Kleuren die jij moet vermijden zijn de ‘nude’ kleuren zoals huidskleur, champagne en beige. Heb je een licht gebruinde huid, dan zijn abrikozen tinten, koper, donkerrood en karamel voor jou het beste.
   
 2. Denk aan de kleur van je tanden: als je tanden niet perfect wit zijn, gebruik dan kleuren als felrood en fuchsia. Blijf weg van oranje kleuren want deze gaan je tanden een gele schijn geven.
   
 3. Hou het zacht: vermijd donkerbordeaux of aubergine lippenstift op een vermoeiende dag. Harde kleuren doen je er oud, streng en moe uitzien, en dat wilt natuurlijk niemand.
   
 4. Doseer het effect: gebruik geen te intense kleuren voor een effen look. Ga dan liever een tweede keer over je lippen om een voller effect te krijgen.
   
 5. Less is more: is gekleurde lippenstift net teveel voor jou, vervang deze dan door een hydraterende balsem in combinatie met een lippotlood. Zo hebben je lippen toch kleur, maar blijft het geheel erg subtiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten