woensdag 7 oktober 2015

Krokante appel

Een receptje van weight watchers, jaja, ben nog steeds goed bezig!!

Een super lekker ontbijtje.

Voor 4 personen, 2ww punten per persoon.



2 appels
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels water
2 eetlepels kandijsuiker
20g havermout
1/2 koffielepel kaneel
2 koffielepels boter

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd de appels in kleine stukjes. Meng ze met het citroensap, het water en een eetlepel suiker.


Verdeel de appel over 4 ovenschaaltjes en zet 10 minuten in de oven.

Meng de havermout met de resterende suiker en het kaneelpoeder. Wrijf er de boter door.


Verdeel de crumble over de appels en bak nog eens 10 tot 15 minuten tot de bovenkant goudbruin is.

1 opmerking:

  1. Ik eet regelmatig havemout met fruit in. En zeker als ik een zware maaltijd heb gehad 's middags ,dan durf ik havermout maken voor avondeten.

    BeantwoordenVerwijderen