woensdag 23 december 2015

Leuke adresjes in Mol

Ik woon in Mol, en het is hier best leuk wonen. Ik zet enkele leuke adresjes op een rijtje.

Hou je van lekker Italiaans eten, dan is Casa Fraquelli een echte aanrader. De keren dat ik er ben gaan eten met vrienden/ familie zijn niet meer te tellen. Echt één van onze favoriete plekken.
Het eten is heerlijk, en de inrichting is gezellig. Het is niet heel groot, wat een pluspunt is voor de sfeer.
De bediening is telkens super vriendelijk. Echt een plekje om eens te proberen!


http://www.casafraquelli.be/
Voor de creatievelingen onder ons: Think Marie. Een heerlijk winkeltje met voornamelijk stoffen en benodigdheden. Super toffe madam, ik word altijd blij als ik er geweest ben. Ook een aanrader zijn de workshops die ze geeft in haar gezellig keukentje.

Ze hebben ook een webshop, maar mocht je in de buurt zijn zou ik er wel sowieso binnen springen.

http://www.thinkmarie.com/

Eentje waar we ook regelmatig binnen stappen, maar dan meer voor de mannen in de familie: huis Hardies. Nu, ik lust er ook wel een lekkere porto van, maar vriendlief en mijn broer zijn whisky drinkers. En daar vinden ze dus altijd wel iets naar hun goesting :-)

http://www.hardies.be/Voor mooie, degelijke lingerie ga ik naar Silhouette in Mol. Vriendelijke dames, die je echt goed verder helpen. En je voelt toch echt het verschil als je een goede bh aanhebt.

http://www.silhouettemol.be/


En als laatste een adresje vlakbij waar wij wonen, echt op 15 stappen van ons huis. Zo heerlijk!
Super lekker eten, heel gezellig, een speeltuintje voor de kindjes. Echt een aanrader voor wie van lekker eten houdt. Prachtige locatie ook, ze hebben een oude hoeve gerenoveerd. Een geslaagd project!
http://www.weselo.be/ 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten