vrijdag 17 juni 2016

Viervierdencake

De klassieker der klassiekers. Makkelijk te maken, en blijft lekker. Je kan er ook mee spelen, voeg appel toe, cacao,...

 
250 g gesmolten boter
250 g zelfrijzende bloem
250 g suiker
4 eieren
 
Verwarm de oven voor op 175°C.

Meng de suiker en de eieren tot het wit schuimend is.

Voeg de boter toe en roer verder.
Voeg de bloem voorzichtig toe.

Giet het deeg in een ingevette vorm. Vul voor 3/4.

Bak 30-35 minuten.


2 opmerkingen:

  1. Ik ben in mijn bakperiode ,tegenwoordig zijn het muffins waar ik wat glazuur over strijk en wat gekleurde suiker( het oog wil ook wat)of cakejes gebakken in kleine charlotte vormpjes en in dat gaatje giet ik dan zelfgemaakte aardbei confituur.Ik kan er niet genoeg bakken de laatste weken!! Gelukkig bestaat Aveve waar je het deeg voor beide kunt vinden!

    BeantwoordenVerwijderen