dinsdag 22 november 2016

Quinoa pizza



Pizza is niet zo heeeel gezond, let's face it... Om het dan toch wat binnen de perken te houden heb ik een quinoa pizzabodem gemaakt.

 
Meng een halve kop quinoa met anderhalve kop water. (ik heb het recept van pinterest, en dat stond in cups.)
Kook tot het water weg is.
Voeg er een halve theelepel Italiaanse kruiden aan toe en 1 kwart kop geraspte kaas.
Roer er een losgeklopt ei onder.

Maak er dan de vorm van die je wilt. Ik probeerde een rechte pizzabodem te maken.
 
Bak 12 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
 
 
Wij hebben ze beide belegd met passata, de ene met gehakt en wat groentjes, de andere met ananas. Lekker veel kaas erover en nog even onder de grill tot de kaas gesmolten is.

 
 
Ik dacht dat het mss wat droog ging zijn, maar eigenlijk viel dat heel goed mee. Lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen