vrijdag 20 januari 2017

Detox

Zo na de feestdagen is een detox nooit verkeerd. Te veel en te ongezond gegeten. Een opgeblazen gevoel,..
Dus toen ik deze thee ontdekte was ik enthousiast.
Detoxen met thee, klinkt easy, niet?


Cafe Couture heeft zowel detox thee die je warm drinkt, maar ook coldbrew detox thee met 3x meer antioxidanten. Beide varianten zijn gebaseerd op 100% organische thee van hoge kwaliteit. Hoge kwaliteit thee met een heerlijke smaak.

 
Gooi s'avonds 1 theezakje in je sipper. Vul deze met 'koud en laat deze een ganse nacht in de koelkast. De volgende ochtend voeg je een schijfje citroen toen en drink dit de hele dag door en 16 dagen lang.


Het verdict.. Lekker vond ik het niet echt. Ik drink wel meer thee, maar ik ben meer van de fruitsmaakjes. En deze werd koud gedronken, en dat was ook wennen.
Maar werken deed het wel. Ik had de eerste dagen ongelofelijke hoofdpijn. Echt scheel zien van de pijn! Het teken dat ik aan het ontgiften was.
Of ik me nadien anders voelde, niet echt. Het heeft me wel gestimuleerd om terug meer op mijn water/thee gebruik te letten en te minderen met cola light.
Dus al bij al niet slecht geweest.

http://www.cafecouture.eu/nl/thee/mood/detox/

1 opmerking:

  1. Als ik het lees ,denk ik " ik ga eens een gewone waterkuur doen" Dan wordt binnenin toch alles eens flink gespoeld en dat is ook een beetje ontgiften! :-)

    BeantwoordenVerwijderen